GALERIA FOTOS
FOTOGRAFIES XIIa "VOLTA L'ESTANY" 2021


FOTOGRAFIES XIa "VOLTA L'ESTANY" 2019

------------------------------------------------------------------------------------------

FOTOGRAFIES X VOLTA ESTANY 2018
-------------------------------------------------------------------

 FOTOGRAFIES IX VOLTA ESTANY 2017-------------------------------------------------------------------------------


Si alguna persona vol una foto amb més resolució dels àlbums del CAI cal que enviï un correu electrònic a atletisme.ivars@gmail.com, amb assumpte: Fotos VIII Volta a l'Estany, i al cos del correu ha de posar el nom de l'àlbum i l'arxiu de la foto (per obtenir-lo cal mirar "detalls de la foto"). Respondrem a tothom però poc a poc.

Si alguna persona vol una foto amb més resolució dels àlbums del CAI cal que enviï un correu electrònic a atletisme.ivars@gmail.com, amb assumpte: Fotos VII Volta a l'Estany, i al cos del correu ha de posar el nom de l'àlbum i l'arxiu de la foto (per obtenir-lo cal mirar "detalls de la foto"). Respondrem a tothom però poc a poc.Si alguna persona vol una foto amb més resolució dels àlbums del CAI cal que enviï un correu electrònic a atletisme.ivars@gmail.com, amb assumpte: Fotos VI Volta a l'Estany, i al cos del correu ha de posar el nom de l'arxiu de la foto (per obtenir-lo cal mirar "detalls de la foto" -> "nom del fitxer"). Respondrem a tothom però poc a poc.
Si alguna persona vol una foto amb més resolució dels àlbums del CAI cal que enviï un correu electrònic a atletisme.ivars@gmail.com, amb assumpte: Fotos V Volta a l'Estany, i al cos del correu ha de posar el nom de l'arxiu de la foto (per obtenir-lo cal mirar "detalls de la foto" -> "nom del fitxer"). Respondrem a tothom però poc a poc.